Uppgång och fall

Igår var en bra dag på jobbet. Andra dagen jag ringde, och jag lyckades sälja. Stämningen på det annars ganska lugna kontoret, förändrades till ett euforiskt kaos när jag ringde i den berömda jag-har-sålt-klockan. En häftig känsla när glädjevrål kommer från alla håll, vuxna människor springer för att gratulera, höra rop skalla dovt långt bort: "MAGNUS HAR SÅLT", ungefär som när man var liten och hade en lyckad fisketur, kunde höra "MAGNUS HAR KROKAT EN GÄDDA!" längre bort längs sjökanten. Trots ett småkasst väder, och allmän depression var det svårt att låta bli att höja mungiporna när jag lämnade kontoret. En skön känsla att tillfälligt känna sig fullständigt jävla skitnöjd. Så där nöjd som bara Magnus kan vara, som Johan skulle sagt.

På vägen hem märkte jag mellan Svingeln och Ullevi Norra en skylt där det står "TÄNK PÅ DÖDEN". Skylten gjorde sitt och jag hann väl vara nöjd i sisådär 400 meter. Men det var åtinstone bättre än att alltid vara missnöjd.

Imorgon är det mitt livs första firmafest, vi ska bowla och bli fulla.Måste ha slips på mig, så jag kan knyta den runt pannan!

Kommentarer
Postat av: Johan

Oj, riktigt Magnusnöjd? Åh, synd att jag missade det!

2007-02-16 @ 16:39:03
Postat av: Sofia

Ha, kunde riktigt känna glädjen där.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback