Flyttiflytt

Att jag inte skrivit något på ett tag beror på att jag är i en flyttfas. Imorgon ska det ske. Spännande!

Julafton

Julafton. Skägglös. God jul.

Snart julafton

Natten har dragit över till julafton. Verkar inte bli något skägg.

Söndag

Söndag. Inget skägg idag heller.

Natten till söndag

Natten till söndag: fortfarande ignet skägg värt att orda om.

Lördag

Lördag. Inget skägg idag heller.

Fredag

Fredag. Inget skägg idag heller.

Suck

I natt drömde jag att jag hade fått skägg. Mycket skägg. Ett fint skägg. Ett mustigt, grovhårigt, vältäckande skägg. Glad av tanken gick jag med ett leende på läpparna in i badrummet, tittade mig i spegeln och slogs av besvikelse. Där fanns bara några små fjun, längst ner på hakan. Det var väldigt synd. Inget skägg så långt ögat kunde nå. Jag önskar verkligen att jag skulle kunna odla skägg.

Detta gör mig lite ledsen.

Att råna

Idag funderade jag på var gränsen för ett rån går. Kan man bli dömd om man går fram till kassörskan på 7-eleven och snällt säger "ge mig dina pengar"? Eller måste man klargöra att det är ett rån? Vad händer om man isåfall i tiggande form förklarar att man skulle vilja ha pengarna, men har en plastpistol inäven, eller gör pistoltecknet med fignrarna i sin jackficka, som i alla gamla serier?

Lärare?

Idag under min föreläsning slogs jag av tanken att jag kanske borde bli lärare. Gymnasielärare. I svenska, eller nåt. Och filmkunskap. Hoppas jag ändrat mig i morgon.

Ang Headest

Uppdatering: varje gång jag vill skriva "headset", blir det "headest". Jobbigt.

Om headset

Jag har, först nu, i december 2007, insett tjusningen med att använda headset till mobilen. Kanske beror det på min förhållandevis nya walkmanmobil, och att jag då kan lyssna på massa spännande musik, som gör att jag känner att det är legitimt. För det är lite roligt; att headset, som jag så många gånger dissat totalt, nu används flitigt av mig på väg till och från jobbet. Att jag, trots att jag måste se ut som ett komplett misslyckande ( det ör man ju nr man pratar i headset, det är ett faktum) springer runt, varvar Broder Daniel-låtar med samtal till vänner, bara för att det är en häftig känsla. Knepigt. Visst lever vi i en upp-och-ned-vänd värld?

Dagens nyhet

Att Internet är segt, är och förblir Calles fel.

Lucia

Väcktes imorse av att det rasslar i dörren, dvs att någon från SGS skulle hit och göra något. Trodde jag. Istället hör jag sång och ser ljus. In stormar först Pärta, tätt följd av ett tyskt (ja, de var från tyskland) luciatåg på fem personer, HP, Håkansson och Anders. De sjöng ett par sånger och bjöd sedan på pepparkakor och kaffe. Sjukt vackert. Och trevligt.

Jag har verkligen världens bästa vänner. De gör det lite lättare att leva.

Snart

Grupparbete: avklarat.
Seminarium: avklarat.

Kvar: Jobb imorgon, föreläsning på måndag (som jag täntke skita i), jobb på tisdag. Sen är det JULLOV!

Usch

17 sidor kvar. Sen seminarium. Fy fan.

Sen ska jag hem. Lägga mig på min säng. Se Funny Games. Däcka. Vakna. Jobba. Sen är det HELG! HELG! HELG!

Jippiiiiiiiiiieeeeeeeeeee

Tumlare

Tumlare är en familj i underordningen tandvalar. Det som skiljer tumlare från delfiner är deras små spadformade tillplattade tänder och trubbiga nos. Delfinerna har koniska, spetsiga tänder och en spetsigare, näbbliknade nos. Tumlare är de däggdjur som har näst störst neocortex i förhållande till kroppsstorleken, bara människan har större[1].
Familjen har 6 arter i 3 släkten:.

* Släktet Phocoena
o P. phocoena, vanlig tumlare ("tumlare")
o P. spinipinnis, svart tumlare
o P. dioptrica, glasögontumlare
o P. sinus, kaliforniatumlare
* Släktet Neophocaena
o N. phocaenoides, asiatisk tumlare
* Släktet Phocoenoides
o P. dalli, Dalls tumlare

Källa: Wikipedia

Vilken är din favorittumlare?

03.23

Nej, jag borde lägga mig. God natt.

Koma

På spårvagnen hem, när jag satt där med BD i öronen tänkte jag att det vore skönt om någon bara kom fram och klubbade mig så att jag hamnade i koma i ett halvår. Så man inte behövde tänka på något. Men jag vet inte. Skulle ni sakna mig?

Att jobba

Jag är väldigt konfunderad över mitt jobb. Vissa dagar är jag jättenöjd att jag jobbar där och allt känns jättebra. Andra dagar, känner jag att jag mest skulle vilja glömma allt och alla och bara göra något nytt. Skippa allt skitsnack och starta på ny kula. Ena dagen älskar jag mina kollegor, nästa skyr jag dem värre än pesten. Knepigt. Antar att det är bra lön för lite armete och maffiga förmåner som gör att jag klamrar mig fast.

02.57

Klockan är 02.57. Jag har precis kommit hem från julbord/firmafest. Den enda som har statusen "online" på Msn ligger i kategorin "3.Ovärt" (jag har tre kategorien; 1. Värt, 2. Potentiellt och 3.Ovärt). Och den personen är jag själv.

Att äta morötter med stil

När jag var liten och åt morötter gjorde jag det alltid på samma sätt; jag gnagde av det yttre "skalet", så att endast den något tunnare "kärnan" återstod. Vi kan kalla den för "den gyllene mitten" Denna var sedan mycket saftigare och godare än den övriga delen av moroten.

Det, mina vänner, är ett sannerligen äkta sätt att äta en morot på.

Varför jag inte gör likadant idag är ännu oklart.

Usch

Det är kallt ute, det blåser mycket och det regnar. Vill inte vara med längre.

Julkalender

Den enda julkalender man behöver finns i år med; Oioioi.

Max

Alldeles strax ska vi åka till Partille, för att äta hamburgare. Det ska bli gott. Och onyttigt. Jippie!