Om mat som smakar lite bättre dagen efter

Jag har konstaterat en sak.

Viss mat måste helt enkelt vara gjord för att ätas dagen efter den är tillagad.

Om inte annat för själva upplevelsen. Samma maträtt, fast med annorlunda smak.

En kebabpizza (helst med pommes) är kanske inte lika god dagen efter, men det är helt klart ett intressant komplement. Gärna med sallad på, så den blir så där skönt svettig i micron.

En ost- och skinksås drar till sig smakerna bättre och är sagolik dagen efter. Varm som kall.

En hemmagjord hamburgare. Och massa dressing. Och ost. Mums.

Nu ska jag beställa en pizza, äta 3/4 av den och sedan micra resterna i morgon bitti. Sådan är jag.



Kommentarer
Postat av: Johnandrine

Interesting site. Worth the visit!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback