Om Gotland

Idag satt jag länge och funderade på om de verkligen har ström och bredband på Öland och Gotland. Sen kom jag på mig själv och tänkte: "vad fan håller jag på med?". Det är ju inte två små U-länder. Bara nästan.

Gotland - mer än medeltid får och rauks (raukar?)?

Vad är en rauk egentligen? En sten?

Kommentarer
Postat av: Elin

Raukar heter det och är stora stenformationer med udda form som man kan klättra på (, i alla fall om man är en liten flicka). Finns på vissa stränder där.

Postat av: jennie

Min morbrors sommarstuga ute bland kossorna på norra Öland fick bredband fortare än hans grannar i Angered. Och snabbare!

2008-02-11 @ 00:25:08
URL: http://www.wca.se/jennie
Postat av: Johanna

Ang. din kommentar.

Jag har hört ryktas att det är så, men vågar inte riktigt lita på det. Jag kan faktiskt uppskatta enskilda låtar av andra artister, jag gillar faktiskt många låtar som inte han har gjort(säkert en fem-sex styxken!). Men Robbie är ju så mycket mer än bara musik för mig. Han är en vän i natten, som alltd finns där och alltid ställer upp med en stöttande sång. Jag tror nästan att jag har en robbie-låt för varje känsla. Det är lite svårt att förklara, men han är verkligen mannen i mitt liv.

Och jag trodde faktiskt att du förstod mig på denhär punkten. Jag har klara minnen av att du fått stå
upp för och försvara din, enligt andra, allt för smala musiksmak. Tror du sa något i stil med "varför ska jag lyssna på annan musik när jag gillar den här musiken?". Du var väl iofs inte helt nykter då kanske...

2008-02-11 @ 12:52:54
URL: http://onomatopoesi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback