Om Cancer

Efter varje gång jag duschat, ligger nu en liten hårtuss kvar på brunnslocket.

Det är nog cancern som kommer nu.

Det är lite obehagligt.

Kommentarer
Postat av: Calle

Nu beror ju håravfallet vid cancer på behandlingen med cellgifter och inte på själva sjukdomen i sig. Det är som att misstänka diabetes om man börjar hitta stickmärken på magen.

2008-03-03 @ 03:47:19
Postat av: Johan

HAHAHA på calle. Ägd2000!

2008-03-03 @ 12:39:53
Postat av: Elin

Det kan snarare vara ett tecken på stress eller dåliga matvanor kanske..?

2008-03-03 @ 12:48:31
Postat av: Johan

Eller att du börjar bli gammal och hårlös. Eller att du sliter ditt hår i ångest när du duschar. Eller att någon lägger små hårbollar på din rygg när du inte ser, som sen spolas av i duschen.

2008-03-03 @ 15:25:38
Postat av: Mevelstadt Jansson

Hårvaxet håller kvar det håret du tappar normalt per dag - vilket är lite för mycket för att man ska se ljust på framtiden - och när du duschar lämnar allt din skallbas i en enda hårig syndaflod. Du kan göra experimentet att inte använda vax en dag och sedan kolla riktigt noga efter du duschat, jämför sedan mängden hår efter en dusch då du använt hårvax och en då du inte gjort det. Resultatet är chokerande! Anledningen till att du märker detta nu kan vara ombytet från badkar til dusch. Duschens avloppsstopp(?) har många små hål istället för badkarets enda stora, vilket gör att fler hårstrån stannar kvar uppe på själva stoppet/locket. Om du hade varit uppmärksam när du bodde i din förra lägenhet är jag säker på att du upptäckt en liten hårsamling precis invid roten på avloppsstoppet (nu i form av en plugg, inte ett lock). En förutsättning får att denna hårsamling ska uppkomma på ett pluggstopp är att det i själva avloppsmynningen finns en liten kanal i vilken pluggen är placerad.

Fast stress och dåliga matvanor kan det ju självklart också vara. Your pick!

2008-03-05 @ 19:15:20
Postat av: Phillipinga

Very nice site. Will sure visit again.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback