Att äta morötter med stil
När jag var liten och åt morötter gjorde jag det alltid på samma sätt; jag gnagde av det yttre "skalet", så att endast den något tunnare "kärnan" återstod. Vi kan kalla den för "den gyllene mitten" Denna var sedan mycket saftigare och godare än den övriga delen av moroten.
Det, mina vänner, är ett sannerligen äkta sätt att äta en morot på.
Varför jag inte gör likadant idag är ännu oklart.
Det, mina vänner, är ett sannerligen äkta sätt att äta en morot på.
Varför jag inte gör likadant idag är ännu oklart.
Kommentarer
Postat av: erik
hehe. gjorde på precis samma sätt.
hade glömt att man ens kunde göra så..
skumt...
Postat av: Johan
jag med
Postat av: Pärta
Så man gör med daimen också, biter av det mjuka så har du bara det hårda kvar.. sjukt svårt på hela "kakan"
Postat av: soffan
Jag gjorde också så.. lite klurigt att bita bort skalet utan att bryta av "piggarna" som sticker ut från den gyllene mitten bara.
Postat av: Magnus
Pärta: Vem fan äter Daim år 2007?
Soffan: Ja! jag vet! jobbigt.
Postat av: sofia
Men det var en utmaning!
Daim är gott ju! Vad äter man för godis år 2007 i din värld?
Postat av: Magnus
2007 äter man hokladkalendrar. Enbart.
Postat av: joanna
jag äter fortfarande morot på det sättet.
Postat av: Jacobelina
Greetings from Arlington, Texas! Nice site!
Trackback